onsdag 29. februar 2012

Reisedagen

Dagen gikk med til å reise.. Vi var på gardermoen hele natten, og tok fly videre innom paris tidlig på morgenen. Her var det forsinkelse pga en streik i Paris.. Så med alt mulig vi måtte gjøre for å finne gaten vår i paris, så kom vi for sent.

Klm tok det på sin kappe, vi fikk nye billetter. Desverre var det flere som ikke rakk flyet sitt, så de to første flightene var fullbooket. Vi fikk dermed ikke fly videre til bucharest før kl 18:55. Dette gikk greit, selv om det ble veldig lange timer i paris :)

Ankom bucharest litt etter kl 23 lokal tid, og var hjemme hos Sandrine og Michael like rundt midnatt. De hentet oss på flyplassen :D

De stilte med mat og drikke, og vi pratet endel om forskjellig litt utover kvelden.

Her bor det to katter, og tre hunder. Tedi og Caramel bor her fast, mens Lulu skal adopteres bort når han er klar, og han blir sterilisert i morra.

 Måtte bare ta bilde av denne bilen i paris, morsom tekst
 Susanne noe sliten og trøtt, det ble en altfor lang reise med nesten ingen søvn på oss begge..
Søte fine Caramel ville bare ha masse kos!
Smiler så fint! Caramel er blitt påkørt for endel år siden, og er lam i bakbeina. Alikevel kommer hun etter oss for kos!
 Lulu som snart er klar for adopsjon, ble funnet like uten på gaten her, forfrossen og stusselig. Han sov i to døgn etter å ha blitt reddet, og skal steriliseres nå torsdag.. snart klar for ett hjem <3
 Nydelige tegninger på lille Lulu, som mest sannsynlig er 3-4år gammel, og veldig kosen

 Sandrine er stadig i bevegelse, jammen ikke lett å få med smilet hennes på bildene ;)
Susanne og Lulu har allerede veldig god kontakt! Fine lille gutten <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar